Woning verhuren aan arbeidsmigranten

Bent u op zoek naar een eenvoudige en winstgevende manier om uw woning in de Eemsdelta-regio te verhuren? Overweeg dan om uw woning aan expats te verhuren via Eemsdelta Housing. Wij zijn er om het hele proces voor u te stroomlijnen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is voor u. Bij Eemsdelta Housing nemen we de zorgen en het gedoe van het verhuren van uw woning aan expats uit handen. 

Uw gegevens

Waarom kiest u ervoor om uw woning tijdelijk te verhuren via Eemsdelta Housing?

Er zijn verschillende goede redenen om te overwegen uw woning aan expats te verhuren:

  • Extra inkomen: Het verhuren van uw woning aan expats kan een aanzienlijke bron van extra inkomen zijn. Expats zijn vaak bereid om een eerlijke prijs te betalen voor kwaliteitswoningen in een nieuw land.
  • Flexibiliteit: Expats hebben vaak behoefte aan kortdurende huurcontracten, waardoor u als verhuurder flexibel kunt zijn over de duur van de huurperiode. Dit is vooral handig als u uw woning in de toekomst zelf wilt gebruiken of als u plannen heeft om uw woning te verkopen.
  • Minimale Leegstand: Expats zoeken vaak direct beschikbare woningen, waardoor u de leegstand van uw woning tot een minimum kunt beperken. Dit helpt u om uw investering te maximaliseren.

Eemsdelta Housing neemt u alle zorgen uit handen

Bij Eemsdelta Housing nemen we alle zorgen en gedoe weg bij het verhuren van uw woning aan expats. Ons professionele vastgoedteam staat voor u klaar om juridisch waterdichte huurovereenkomsten op te stellen om uw belangen als verhuurder te beschermen. We regelen alle administratieve taken, inclusief inspecties, screening van huurders en het innen van de huur. Bovendien matchen we uw woning met betrouwbare expat-huurders die voldoen aan uw specifieke eisen en voorwaarden. Als uw woning gemeubileerd is, bieden we dit als een aantrekkelijke optie voor expats, waardoor u in staat bent een hogere huurprijs te vragen. Kortom, bij Eemsdelta Housing hoeft u alleen uw (gemeubileerde) woning beschikbaar te stellen. Wij zorgen voor de rest, waardoor het verhuren aan expats moeiteloos en winstgevend wordt.