Stichting Normering Flexwonen voor de huisvesting van arbeidsmigranten

Alle huurwoningen van Eemsdelta Housing voldoen aan de Stichting Normering Flexwonen (SNF-certificatie), maar wat houdt dat precies in? En waarom is het belangrijk dat u kiest voor personeelshuisvesting met een SNF-certificaat, zoals die van Eemsdelta Housing? We leggen het u graag uit!

Stichting Normering Flexwonen

Stichting Normering Flexwonen  is een Nederlandse organisatie die zich bezighoudt met het certificeren van huisvestingsaanbieders in de flexibele woonsector. De belangrijkste certificering die door Stichting Normering Flexwonen wordt uitgegeven, is het "SNF-certificaat."

Het SNF-certificaat is een kwaliteitskeurmerk voor huisvestingsaanbieders, zoals Eemsdelta Housing, die voldoen aan de normen en eisen die zijn vastgesteld voor het bieden van flexibele huisvesting aan arbeidsmigranten en andere doelgroepen. Het certificaat is bedoeld om te waarborgen dat de huisvesting voldoet aan bepaalde minimumeisen op het gebied van veiligheid, hygiëne, privacy en andere belangrijke aspecten.

Waarom is SNF-certificering belangrijk?

Veiligheid staat voorop: Een SNF-gecertificeerd huis garandeert een veilige woonomgeving voor uw medewerkers. De SNF stelt eisen aan zaken zoals brandveiligheid, vluchtwegen en algemene veiligheidsmaatregelen, waardoor u gemoedsrust heeft dat uw medewerkers in goede handen zijn.

Hygiëne en comfort: Het is van cruciaal belang dat de woonruimte schoon en comfortabel is. SNF-certificering houdt ook toezicht op deze aspecten, zodat uw medewerkers kunnen genieten van een aangename leefomgeving.

Privacy en kwaliteit: SNF-certificering waarborgt niet alleen veiligheid en hygiëne, maar ook de kwaliteit van de woonruimte. Uw medewerkers verdienen een plek waar ze zich thuis kunnen voelen, en een SNF-certificaat garandeert dat de woning aan deze verwachtingen voldoet.

Vraag een offerte aan

Tweejaarlijkse controles voor uw zekerheid

Bij Eemsdelta Housing gaan we nog een stap verder. We begrijpen dat het niet voldoende is om een eenmalige certificering te hebben. Daarom worden onze huizen tweejaarlijks gecontroleerd door de SNF. Deze periodieke beoordelingen zorgen ervoor dat onze huizen altijd voldoen aan de strengste normen, zodat uw medewerkers veilig en comfortabel kunnen blijven wonen.

Kies voor veiligheid en kwaliteit met Eemsdelta Housing

Bij Eemsdelta Housing streven we ernaar om uw medewerkers de best mogelijke huisvesting te bieden. Met onze SNF-gecertificeerde huizen bent u verzekerd van veiligheid, hygiëne, comfort en kwaliteit. Uw gemoedsrust is voor ons van het grootste belang.

Wilt u meer weten over onze SNF-gecertificeerde huizen en hoe we uw medewerkers kunnen helpen bij het vinden van de ideale woonruimte? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Eemsdelta Housing het verschil kan maken in de huisvesting van uw medewerkers.

Bij Eemsdelta Housing zetten we ons in voor veiligheid en kwaliteit, omdat we geloven dat uw medewerkers niets minder verdienen.