Tijdelijke huurwoningen met uitstekende service

Eemsdelta Housing onderscheidt zich in service bij tijdelijke huurwoningen voor personeel en expats. Wilt u uitstekende huisvesting waar u geen omkijken naar heeft? Dan kunt u vertrouwen op Eemsdelta Housing. U kunt bouwen op onze uitstekende service.

Tussentijdse schoonmaak van het huurhuis

Al onze huizen zijn schoon en netjes bij ingang van de huurperiode. Huurt u voor langere tijd dan is reguliere schoonmaak door onze eigen schoonmaakdienst als extra service mogelijk. Bij tussentijdse schoonmaak is het verschonen van het beddengoed ook mogelijk. Wilt u vaker schoonmaak? Of helemaal geen tussentijdse schoonmaak? Dat kan natuurlijk ook

Autoverhuur

Wij ontzorgen u in autohuur. Van personenauto tot bedrijfsauto en van compact car tot personenbusje: wilt u dat er voor uw arbeidsmigranten of medewerkers op een bepaalde tijd en plaats, bijvoorbeeld op het vliegveld, een huurauto klaar staat? Wij regelen het voor u. Hierbij werken wij samen met Pouw Rent Autoverhuur in Groningen. Zo hebt u één aanspreekpunt voor alle huurzaken voor uw personeel expats op locatie, gemakkelijker kan niet!

Tuinonderhoud

Wij hechten grote waarde aan de nette uitstraling van onze huurwoningen en het ontzorgen van onze huurders. Daarom zorgen wij zelf voor goed tuinonderhoud. Professionele hoveniers zorgen voor onder meer het beplanten, snoeien, maaien en bemesten van de tuinen rond onze huurwoningen. Ook daar hebt u als huurder geen omkijken naar.

Afvalinzameling

Wij zorgen ervoor dat afvalcontainers op de inzameldagen aan de weg staan. Wij weten exact op welke locaties er op welk moment wordt ingezameld en nemen onze huurders deze zorg uit handen. Zo blijft alles schoon en netjes.

Persoonlijke service

Eemsdelta Housing onderscheidt zich met persoonlijke service. Wij staan persoonlijk in contact met u als huurder. En u kunt ons als het moet 24/7 bereiken, bijvoorbeeld in noodsituaties of bij urgente technische storingen.

Informatiemap

In onze huizen ligt een informatiemap. Hierin is een overzicht te vinden van belangrijke informatie betreffende de woning. Ook staat hierin een handig overzicht van adressen en telefoonnummers, van bijvoorbeeld alarmnummers, doktoren, ziekenhuizen en tandartsen.

Wij regelen het

Wij zijn zeer flexibel: wat u ook wenst, wij hebben (bijna) altijd wel een oplossing. Ook investeren wij in goede contacten met de buren. Wat uw wensen of verzoeken ook zijn, wij regelen het!