Topkwaliteit in tijdelijke huurwoningen voor expats en personeel

Zoekt u tijdelijke woonruimte voor huisvesting van expats of medewerkers? Huur een huis bij Eemsdelta Housing. Dat gaat net zo snel, is even flexibel en uw mensen wonen comfortabel en zijn van alle gemakken voorzien. Ook hebben ze meer ruimte en privacy dan in een hotel, pension of B&B. En niet te vergeten, het kost aanzienlijk minder. De huurhuizen van Eemsdelta Housing bieden topkwaliteit in wooncomfort, sanitair en voorzieningen. Ze zijn modern en compleet ingericht. De wifi is gratis, evenals (meestal) het parkeren voor de deur.

Gerenoveerde woningen met uitstekend sanitair

De huurwoningen van Eemsdelta Housing onderscheiden zich in kwaliteit. Elke woning die wij in de verhuur nemen is gemoderniseerd en verkeert bouwkundig in uitstekende staat. Zo zorgen wij ervoor dat de sanitaire voorzieningen netjes en modern zijn, ze voldoen aan de eisen van deze tijd.

Volledig ingerichte en gemeubileerde woning huren

Uw expats en medewerkers verblijven in volledig gemeubileerde, moderne huurwoningen. De huizen zijn stijlvol ingericht en luxe uitgerust. Zo zijn de slaapkamers voorzien van kwalitatief hoogwaardige bedden. Verder vindt u in al onze huizen onder meer een wasmachine, droger, moderne keuken met magnetron en oven, koelkast, vriezer, flatscreen-televisie en gratis WiFi.

Nette, schone huurwoningen

Kwaliteit van onze huurwoningen zit ook in netheid. Zo houden wij de huurhuizen grondig schoon en zijn ze bouwkundig keurig in orde. Ook het interieur, de woningstoffering en de gebruiksvoorwerpen zijn netjes, eenduidig en modern. Onze huurhuizen voldoen aan alle eisen van deze tijd. Verder houden wij de tuin keurig bij, evenals de inzameling van afval. Daar hebt u als huurder of gebruiker geen omkijken naar.

Starterspakket voor elke nieuwe huurder

Elke nieuwe huurder ontvangt een uitgebreid starterspakket met een aantal basic gebruiksartikelen zoals een wc-rol, een fles afwasmiddel en een afwasborstel. Op welk moment huurders ook arriveren - ook als de winkels gesloten zijn - zij hebben direct de beschikking over de belangrijkste gebruiksvoorwerpen.

Direct huren en slechts 1 week opzegtermijn

Wilt u direct tijdelijke woonruimte huren voor uw personeel. Maar moeten de expats, arbeidsmigranten of eigen medewerkers er wel snel in kunnen? Bij Eemsdelta Housing huurt u per direct. En u zit nergens aan vast. Want onze opzegtermijn is slechts één week.

SNF-gecertificeerde veiligheid

Uw medewerkers moeten gegarandeerd veilig kunnen wonen. Daarom zijn al onze huizen SNF-gecertificeerd. De Stichting Normering Flexwonen (SNF) legt de lat hoog als het gaat om veiligheid en controleert jaarlijks of onze huizen nog aan de strikte eisen voldoen.

Tijdelijke woonruimte op prima locatie

Onze huurwoningen zijn per auto goed te bereiken. Bij alle huurhuizen is er gratis parkeergelegenheid voor de deur. Uw werknemers wonen vlakbij belangrijke voorzieningen zoals winkels en horeca.