Huizen te huur bij Eemshaven, Delfzijl en Farmsum (Groningen)

Eemsdelta Housing heeft huizen te huur voor tijdelijke huisvesting van personeel en expats. Bij ons kunt u direct een volledig gemeubileerd huis huren voor personeelshuisvesting van bijvoorbeeld eigen medewerkers of arbeidsmigranten. Onze huurhuizen staan in Noord-Nederland, onder meer vlakbij de havens, industrie en bedrijven van Eemshaven, Delfzijl en Farmsum (Groningen).

Grootte van de huurhuizen

De grootte van onze huurhuizen varieert. Eemsdelta Housing biedt huizen te huur aan van 3 tot en met 7 slaapkamers of meer, voor 1 tot 2 personen per slaapkamer. In ons aanbod bevinden zich ook huurhuizen met meerdere badkamers en keukens. Dit maakt de huurhuizen geschikt voor groepen werknemers van uiteenlopende omvang. Hoe groot uw groep personeel of arbeidsmigranten werknemers ook is, wij bieden altijd passende huurwoningen.

Tijdelijke woning huren, hoe lang u ook wenst

Bij Eemsdelta Housing kunt u tijdelijk een woning huren voor elke gewenste periode, van zeer kort tot langere tijd. Zo is het huren van een woning een zeer aantrekkelijk alternatief voor huisvesting van medewerkers in hotels, pensions en B&B’s.

Tijdelijke woonruimte op prima locatie

Onze huurhuizen in Noord-Nederland liggen allemaal dichtbij de havens en bedrijventerreinen in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe, onder meer Eemshaven, Delfzijl, Farmsum, Wagenborgen, Ten Post, Zuidhorn, Hoogezand, de stad Groningen en Drachten. Bij alle huurhuizen is er gratis parkeergelegenheid voor de deur. Uw werknemers wonen vlakbij winkels, zoals een supermarkt, restaurants en horeca.