Goedkope huizen te huur bij Eemshaven, Delfzijl en Farmsum (Groningen)

Eemsdelta Housing heeft goedkope huizen te huur. Bij ons kunt u een volledig gemeubileerd huis direct huren voor huisvesting van (buitenlands) personeel. Onze huurhuizen staan vlakbij de havens, industrie en bedrijven van Eemshaven, Delfzijl en Farmsum (Groningen).

Grootte van de huurhuizen

De grootte van de huurhuizen varieert. Eemsdelta Housing biedt huizen te huur aan van 3 tot en met 7 slaapkamers voor 1 tot 2 personen per slaapkamer. Er zijn ook huurhuizen beschikbaar met meerdere badkamers en keukens. Dit maakt de huurhuizen geschikt voor groepen werknemers van uiteenlopende omvang. Hoe groot uw groep (buitenlandse) werknemers ook is, Eemsdelta Housing biedt uitstekende huisvesting op maat.

Duur van de huur

Eemsdelta Housing verhuurt tijdelijk huizen voor elke gewenste periode, van zeer kort tot langere tijd. Zo is het huren van een woning een goedkoper alternatief voor huisvesting van medewerkers in hotels, pensions en B&B’s

Schoonmaak van het huurhuis

Huurt u voor langere tijd dan is reguliere schoonmaak door onze eigen schoonmaakdienst standaard inbegrepen. Ook standaard is daarbij het verschonen van het beddegoed eens per 2 weken. Wilt u geen schoonmaak? Dat kan natuurlijk ook.

Persoonlijke service

Eemsdelta Housing onderscheidt zich met persoonlijke service. Wij staan persoonlijk in contact met u als huurder. Wij zijn zeer flexibel: wat u ook wenst, wij hebben (bijna) altijd wel een oplossing.

 

Ik wil meer weten over huurhuizen

Waarom huurt u een huis bij Eemsdelta Housing?

 

goedkope tijdelijke woonruimte
huisvesting (buitenlandse) werknemers
huurwoningen dichtbij de Eemshaven, Delfzijl en Farmsum
direct huren
persoonlijk, direct contact met verhuurder
24/7 servicedienst bij storingen
eigen schoonmaakdienst

1x per 2 weken bedden verschonen inbegrepen

elke gewenste huurperiode, ook kort
volledig gemeubileerde woningen
woningen zijn luxe uitgerust
gratis WiFi
gratis parkeren voor de deur
huizen dichtbij supermarkt, winkels, restaurants en horeca

 

lees meer