Huisvesting arbeidsmigranten

U hebt arbeidsmigranten in dienst. Dan wilt u natuurlijk dat uw werknemers op een comfortabele en fijne plek wonen, in de buurt van de werklocatie. Eemsdeltahousing is gespecialiseerd in het verhuren van (tijdelijke) huisvesting voor arbeidsmigranten in de Eemshaven. U vindt onze huurwoningen in Appingedam, Delfzijl, Drachten, Farmsum, Holwierde, Kollumerzwaag, Krewerd, Sneek, Ten Post en Wagenborgen. De woningen voor huisvesting van arbeidsmigranten zijn volledig gemeubileerd en zijn direct beschikbaar voor betrekking. Ook voor uw specifieke wensen of budget hebben we een passende oplossing.

Bekijk ons aanbod huurwoningen

Huurwoningen van Eemsdeltahousing, bij uitstek geschikt voor huisvesting arbeidsmigranten

Als specialist op het gebied van huisvesting van arbeidsmigranten weten we waar de behoefte ligt als het gaat om personeelshuisvesting. We vertellen u daarom graag meer over onze huurwoningen. Onze woningen bevinden zich verspreid over het gebied van de Eemshaven. Zo zijn Delfzijl en Appingedam populaire plaatsen, maar ook in Farmsum, Holwierde, Kollumerzwaag, Krewerd, Ten Post en Wagenborgen vindt u diverse tijdelijke huurwoningen van Eemsdeltahousing. Buiten de Eemshaven hebben we diverse huurwoningen voor arbeidsmigranten in Drachten en in Sneek.

Onze huurwoningen zijn geschikt voor groepen van 3 tot 14 personen, afhankelijk van de specifieke woning. In het overzicht van ons aanbod kunt u in één oogopslag zien hoeveel arbeidsmigranten er in de huurwoning kunnen verblijven. De woningen zijn snel te betrekken, zijn te huren vanaf één week en hebben ook slechts een week opzegtermijn. Bij Eemsdeltahousing profiteert u dus van veel flexibiliteit en hoeft u zich geen zorgen te maken over het huurcontract. 

Bij Eemsdeltahousing nemen we u graag alle zorg uit handen als het om huisvesting van arbeidsmigranten gaat. Zo zijn onze huurwoningen van uitstekende kwaliteit, volledig ingericht en luxe uitgerust. Al onze huurwoningen zijn ten slotte SNF-gecertificeerd. En naast de standaard uitrusting van de huurwoningen kunnen uw werknemers, indien u dat wenst, gebruikmaken van diverse services van Eemsdeltahousing. Zo bieden we bijvoorbeeld een schoonmaakservice, tuinonderhoud en autoverhuur

Wilt u dat wij voor u op zoek gaan naar een passende oplossing voor uw huisvestingsvraagstuk? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Laat ons uw wensen weten, dan zorgen wij voor een oplossing op maat!

Huisvesting arbeidsmigranten, waar moet u om denken?

Uw medewerkers komen tijdelijk in een ander land te wonen. Sommige werkgevers kiezen ervoor om een vergoeding te bieden voor de huisvesting, zodat werknemers zelf een woning kunnen zoeken en betalen. Er zijn echter goede redenen om zelf huisvesting voor arbeidsmigranten uit te besteden. Zo kunnen potentiële werknemers uw bedrijf aantrekkelijker vinden wanneer u de huisvesting voor hen regelt. Daarnaast kunt u natuurlijk op kosten besparen, door huisvesting van arbeidsmigranten te combineren. Onze tijdelijke huurwoningen zijn geschikt voor het huisvesten van meerdere arbeidsmigranten, zo hebben we woningen voor 3 personen, maar ook voor 14 personen. Op die manier is het natuurlijk financieel aantrekkelijk om huisvesting voor arbeidsmigranten te regelen, in tegenstelling tot het verstrekken van een vergoeding. 

Laat ons huisvesting voor arbeidsmigranten regelen, dan kunt u zich focussen op uw core business.

Eemsdeltahousing is gespecialiseerd in huisvesting van arbeidsmigranten. We zijn op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving rondom huisvesting van werknemers, zoals de woningnormen en huisvestingeisen voor werknemers. Al onze woningen en onze dienstverlening voldoen aan de specifieke eisen die er aan huisvesting arbeidsmigranten worden gesteld. Door de huisvesting van arbeidsmigranten aan Eemsdeltahousing uit te besteden hebt u hier geen zorgen om; zo kunt u zich focussen op uw core business.

Waarom besteedt u huisvesting arbeidsmigranten uit aan Eemsdeltahousing?

Alle huurwoningen bekijken