Tijdelijk een huis huren? Eemsdelta Housing is uw persoonlijk betrokken verhuurder

Tijdelijk een huis huren? Eemsdelta Housing is al meer dan tien jaar verhuurder van inmiddels ruim 100 volledig gemeubileerde, luxe huurwoningen in Noord-Nederland. Wij zijn dé specialist op het gebied van huisvesting van werknemers in onder meer Eemshaven, Delfzijl, Farmsum, Appingedam, Wagenborgen, Hoogezand, Ten Post, Zuidhorn, de stad Groningen en Drachten. En ook buiten de provincie Groningen kunnen wij veel voor u betekenen!

Why rent a home from Eemsdelta Housing?

  • Comfortabler, ordentlicher vorübergehender Wohnraum in der Region Groningen, Eemshaven und im gesamten Norden der Niederlande

  • nur 1 Woche Kündigungsfrist
  • zwischenzeitliche Reinigung und Autovermietung auf Anfrage
  • Gartenpflege und Müllabfuhr inbegriffen
  • kostenloses WLAN
  • 24/7 Servicedienst für Störungen
  • SNF-zertifizierte Sicherheit

Persoonlijk betrokken verhuurder

Eemsdelta Housing is al meer dan tien jaar uw persoonlijk betrokken verhuurder. Vanuit de visie dat uitstekende huisvesting ondernemers helpt bij het vinden van goed personeel voor werk op locatie, bieden wij kwalitatief uitstekende woningen en verrassende service. Wij voelen ons betrokken bij het wel en wee van onze huurders en ons vastgoed. Elk huis dat wij te huur hebben, hebben wij persoonlijk geselecteerd, geheel gerenoveerd en volledig en modern ingericht.

Huis huren voor expats of arbeidsmigranten

Wij verhuren onze woningen voor huisvesting van zowel Nederlands personeel als arbeidsmigranten, expats, die voor kortere of langere tijd in deze regio werken. Ondernemingen huren onze huizen veelvuldig voor huisvesting van medewerkers voor onder meer werk in de scheepsbouw, haven en industrie.

Expats wegwijs maken

Wij staan onze huurders van tijdelijke woonruimte bij met raad en daad om ze wegwijs te maken in de regio. Door de ervaring en specialisatie in het huisvesten van expats in Noord-Nederland kunnen wij ze voorzien van de nodige informatie. Zij kunnen bij ons terecht met vragen over bijvoorbeeld medische zorg, winkels, horeca, openbaar vervoer of andere voorzieningen. Zo dragen wij eraan bij dat uw medewerkers zich hier thuis en op hun gemak voelen.

24-7 service door eigen onderhoudsdienst

Onze eigen onderhoudsdienst biedt 24/7 service bij acute problemen zoals storingen en verstoppingen. Is de nood hoog, dan staan wij altijd direct klaar voor onze huurders. En is een probleem niet direct acuut, ook dan zorgen wij snel voor een oplossing.