Personeelshuisvesting, (tijdelijke) huisvesting voor uw werknemers

Zoekt u tijdelijke huisvesting voor buitenlandse werknemers? Eemsdelta Housing verhuurt huizen voor de huisvesting van arbeidsmigranten in de Eemsdelta en omstreken. Al onze huurwoningen in Appingedam, Delfzijl, Drachten, Farmsum, Holwierde, Kollumerzwaag, Krewerd, Sneek, Ten Post en Wagenborgen zijn volledig gemeubileerd. Zo kan uw personeel direct gebruikmaken van de huurwoning.

Dankzij personeelshuisvesting van Eemsdeltahousing biedt u uw medewerkers een comfortabele en veilige plek om te wonen, maar draagt u aan bij aan de productiviteit en tevredenheid van uw medewerkers. Ook zorgt u ervoor dat uw medewerkers niet zelf op zoek hoeven naar een woning op de particuliere huizenmarkt en verlicht u de anders hoge woon-werkverkeerkosten bij uw werknemers. Het kan dus ontzettend aantrekkelijk zijn om personeelshuisvesting voor uw medewerkers te regelen.

Bekijk ons aanbod 

Personeelshuisvesting met veel flexibiliteit

Huurt u een woning voor de huisvesting van werknemers bij Eemsdelta Housing, dan profiteert u van veel flexibiliteit. U kunt de personeelswoning namelijk direct huren en hebt een opzegtermijn van slechts één week. Zo kunt u flexwerkers gemakkelijk en snel een woning bieden, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om het huurcontract.

Lees meer over Eemsdeltahousing

Geen zorgen om uw personeelshuisvesting

Wanneer u een personeelswoning bij Eemsdelta Housing huurt, nemen we u alle zorgen uit handen. Onze huurwoningen zijn van uitstekende kwaliteit, volledig ingericht en luxe uitgerust. De woningen zijn ten slotte SNF-gecertificeerd

U en uw werknemers kunnen daarnaast gebruik maken van diverse services. Zo kunt u onze schoonmaakservice, tuinonderhoud of autoverhuur inschakelen.

Lees meer over onze service

Eemsdeltahousing, uw partner gespecialiseerd in personeelshuisvesting

Als het om personeelshuisvesting gaat, zijn er natuurlijk vele opties. U kunt uw personeel onderbrengen in hotels of reguliere huurwoningen. Dit zijn vaak dure opties en er moet veel geregeld worden. De diensten van Eemsdeltahousing zijn volledig afgestemd op de behoeften omtrent personeelshuisvesting. Daarom zijn onze tijdelijke huurwoningen volledig ingericht, kan een personeelswoning al vanaf 1 week worden gehuurd, hebt u slechts 1 week opzegtermijn en kunt u gebruikmaken van verschillende aanvullende services en diensten.

Zo kunt u gebruikmaken van personeelshuisvesting

Wilt u uw personeelshuisvesting uitbesteden aan Eemsdeltahousing? Dan kunt u op twee manieren een aanvraag plaatsen. In ons aanbod vindt u verschillende personeelswoningen in Appingedam, Delfzijl, Drachten, Farmsum, Holwierde, Kollumerzwaag, Krewerd, Sneek, Ten Post en Wagenborgen. Per woning vindt u de belangrijkste informatie, zoals het aantal slaapkamers, toiletten en keukens. Ook ziet u de extra faciliteiten, zoals een wasmachine, wasdroger, parkeermogelijkheden en wifi. Daarnaast krijgt u direct een impressie van de woning, het interieur en de exacte locatie. Hebt u een woning gevonden in uw gewenste regio met de vereiste faciliteiten? Dan kunt u voor die woning ter plekke een aanvraag doen. Hebt u specifieke wensen en wilt u uw vraagstuk voor personeelshuisvesting bij ons neerleggen? Dan kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij gaan dan aan de slag om een geschikte personeelswoning te vinden, die aan uw wensen en voorkeuren voldoet.

Een offerte aanvragen

Waarom besteedt u uw personeelshuisvesting uit aan Eemsdeltahousing?

Er zijn verschillende goede redenen om uw personeelshuisvesting uit te besteden aan Eemsdeltahousing. Denkt u bijvoorbeeld aan een flinke kostenbesparing op het zelf regelen van personeelshuisvesting, maar ook flexibiliteit. Want huurt u een woning voor (buitenlandse) werknemers, dan hebt u de personeelshuisvesting snel geregeld, huurt u al vanaf één week en hebt u slechts één week opzegtermijn. Ten slotte hebt u zelf geen expertise in huisvesting van werknemers nodig en kunt u zich focussen op uw core business; uw personeelshuisvesting is niet uw zorg, u kunt ervan uit gaan dat alles in goede handen is bij Eemsdeltahousing. Bekijk direct ons aanbod huurwoningen voor personeel.

Waarom personeelshuisvesting bij Eemsdeltahousing?

Alle huurwoningen bekijken