Tijdelijke woonruimte voor personeel? Een huurhuis is goedkoop en goed

Zoekt u tijdelijke woonruimte voor huisvesting van expats? Huur een huis bij Eemsdelta Housing. Dat gaat net zo snel, is even flexibel en minstens zo goed als een hotel, pension of  B&B. En ook nog eens aanzienlijk goedkoper. Wij zijn de specialist op het gebied van huisvesting van werknemers in de provincie Groningen, maar ook buiten de provincie Groningen kunnen wij veel voor u betekenen!

Direct huren van tijdelijke woonruimte

Wilt u direct tijdelijke woonruimte huren voor uw (buitenlandse) medewerkers, bijvoorbeeld Britse, Duitse of Poolse arbeidsmigranten? Dan zoekt u misschien wel naar een hotel, pension of B&B. Dan is het goed om te weten dat u ook kunt kiezen voor een huurhuis.  Want daarmee kiest u voor goedkope huisvesting.

Volledig gemeubileerde woning huren

Uw personeel verblijft in volledig gemeubileerde, moderne huurwoningen. De huizen zijn luxe uitgerust, met onder meer wasmachine, droger, luxe keuken met magnetron en oven, koelkast, vriezer, flatscreen-televisie en gratis WiFi.

Tijdelijke woonruimte op prima locatie

De huurhuizen liggen allemaal dichtbij de havens en bedrijventerreinen in de Eemsdelta en Eemsmond: Eemshaven, Delfzijl en Farmsum. Bij alle huurhuizen is er gratis parkeergelegenheid voor de deur. Uw werknemers wonen vlakbij winkels, zoals een supermarkt, restaurants en horeca. 

 

Ik zoek tijdelijke woonruimte

Waarom huurt u een huis bij Eemsdelta Housing?

 

Goedkope tijdelijke woonruimte
Huisvesting (buitenlandse) werknemers
Huurwoningen dichtbij de Eemshaven, Delfzijl en Farmsum
Direct huren
Persoonlijk, direct contact met verhuurder
24/7 servicedienst bij storingen
Eigen schoonmaakdienst
1x per 2 weken bedden verschonen inbegrepen
Elke gewenste huurperiode, ook kort
Volledig gemeubileerde woningen
Woningen zijn luxe uitgerust
Gratis WiFi
Gratis parkeren voor de deur
Huizen dichtbij supermarkt, winkels, restaurants en horeca

 

lees meer