Huisvesting arbeidsmigranten Zuidbroek

Bent u op zoek naar huisvesting voor arbeidsmigranten in Zuidbroek? Dan moet u bij Eemsdeltahousing zijn! Met enkele tientallen gemeubileerde woningen in de provincie Groningen en daarbuiten zijn we gespecialiseerd in tijdelijke verhuur voor uw personeel of expats. We kunnen snel schakelen, bieden goede servicemogelijkheden en hebben uitstekende huurvoorwaarden; zo huurt u al een gemeubileerde woning vanaf één week.

Bekijk ons aanbod 

Waarom een tijdelijke huurwoning Zuidbroek van Eemsdeltahousing?

Het huren van een woning voor de huisvesting van arbeidsmigranten is een zeer economische keuze, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een hotel of pension; niet in de laatste plaats omdat onze gemeubileerde woningen rondom Zuidbroek al vanaf één week te huren zijn. En wilt u de woning voor een langere tijd huren voor uw werknemers? Ook dat is geen probleem. We zijn ontzettend flexibel.

Onze tijdelijke huurwoningen Zuidbroek zijn van alle gemakken voorzien; de woningen zijn gemeubileerd en zijn stijlvol ingericht. Daarnaast kunt u, indien u dat wenst, gebruikmaken van de verschillende services van Eemsdeltahousing. Denkt u bijvoorbeeld aan tussentijdse schoonmaak van het huurhuis, tuinonderhoud en afvalinzameling. Hebt u zelf wensen of verzoeken, dan regelen wij het voor u. Hierdoor zijn onze huurwoningen uitermate geschikt voor personeelshuisvesting.

Personeelshuisvesting Zuidbroek vinden

We helpen u graag met het vinden van een geschikte huurwoning rondom Zuidbroek, om uw werknemers te huisvesten. Ons aanbod huurwoningen bevindt zich in heel Noord-Nederland. En is de afstand tot de werklocatie toch te groot? Dan hebt u de mogelijkheid om gebruik te maken van een huurauto; hiervoor hebben we een mooie samenwerking met Pouw Rent uit Groningen.

Waarom personeelshuisvesting Zuidbroek bij Eemsdeltahousing?