Woning verhuren aan arbeidsmigranten

Bent u op zoek naar een eenvoudige en winstgevende manier om uw woning in de Groningen, Friesland, Drenthe of Overijssel te verhuren? Overweeg dan om uw woning aan expats te verhuren via Eemsdelta Housing. Wij zijn er om het hele proces voor u te stroomlijnen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is voor u. Bij Eemsdelta Housing nemen we de zorgen en de complexiteit van het verhuren van uw woning aan expats uit handen. 

Your personal data

Waarom kiest u ervoor om uw woning tijdelijk te verhuren via Eemsdelta Housing?

Er zijn verschillende goede redenen om te overwegen uw woning aan expats te verhuren:

  • Extra inkomen: Het verhuren van uw woning aan expats kan een aanzienlijke bron van extra inkomen zijn. Expats zijn vaak bereid om een eerlijke prijs te betalen voor kwaliteitswoningen in een nieuw land.
  • Flexibiliteit: Wij maken gebruik van flexibele huurcontracten. Expats hebben vaak behoefte aan flexibele huurcontracten, waardoor u als verhuurder flexibel kunt zijn over de duur van de huurperiode. Dit is vooral handig als u uw woning in de toekomst zelf wilt gebruiken of als u plannen heeft om uw woning te verkopen.
  • Minimale leegstand: Eemsdelta Housing werkt met een groot netwerk aan uitzendbureau’s en andere bedrijven waardoor de leegstand minimaal is. 
  • Laag risico: Eemsdelta Housing draagt het betalingsrisico. Dit betekent dat u als verhuurder verzekerd bent van een stabiele inkomstenstroom, zelfs als er onverhoopt problemen zouden ontstaan met de betalingen van de huur. 

Eemsdelta Housing neemt u alle zorgen uit handen

Bij Eemsdelta Housing nemen we alle zorgen en gedoe weg bij het verhuren van uw woning aan expats. Ons professionele vastgoedteam staat voor u klaar om juridisch waterdichte huurovereenkomsten op te stellen om uw belangen als verhuurder te beschermen. We regelen alle administratieve taken, inclusief inspecties, screening van huurders en het innen van de huur. Bovendien matchen we uw woning met betrouwbare expat-huurders die voldoen aan uw specifieke eisen en voorwaarden. Als uw woning gemeubileerd is, bieden we dit als een aantrekkelijke optie voor expats, waardoor u in staat bent een hogere huurprijs te vragen. En is de woning momenteel niet gemeubileerd, dan kunnen wij de woning tevens schilderen, inrichten en periodiek van schoonmaak voorzien. Kortom, bij Eemsdelta Housing hoeft u alleen uw (gemeubileerde) woning beschikbaar te stellen. Wij zorgen voor de rest, waardoor het verhuren aan expats moeiteloos en winstgevend wordt.